Brugteklodser.dk nyhedsbrev Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

LEGO Skjolde - nu på lager igen

 

Ingen ridder uden skjold

 
Dine riddere må have skjolde, ellers kan de ikke forsvare sig :-)
 
Ridderskjoldet på billedet er helt tilbage fra 1984. Ved du hvilken ridder-serie den kommer fra? Læs mere om den sidst i nyhedsbrevet.
 
Lige nu er der 74 forskellige varenumre at vælge mellem på webshoppen med alverdens skjolde til dine LEGO-figurer. Vi har nemlig lige lagerført en masse til dig. Kig ind og oplev dem alle.
GÅ TIL SHOP
LEGO Klassisk ridder-skjold
 
LEGO ridder-skjold

LEGO Ridder-skjolde, ovale

Disse ovale skjolde er lavet i mange varianter til ridder-serier, men faktisk også til f.eks. Harry Potter-serien. Oplev dem alle lige her:
 
GÅ TIL SHOP
 

LEGO Ridder-skjolde, trekantede

 
Her er de lidt mere trekantede skjolde, som faktisk så dagens lys helt tilbage i 1978. Da blev den lavet til den første ridderborg nogensinde i LEGOs historie. Idag fåes de i mange varianter og farver, ikke kun til riddere, men også til f.eks. brandstation med brandlogo, i gul farve. Se de mange varianter lige her:
GÅ TIL SHOP
LEGO Ridderskjolde
 
LEGO Vikinge-skjolde

LEGO Vikinge-skjolde

 
Den spændende og vist også noget succesrige Vikinge-serie kom i 2005, og var kun i handlen i 2005 og 2006. Skjoldene fåes i to element-typer, og her ses den ene. Du kan med fordel søge på ordet "Vikings" på webshoppens top, så får du alle "Vikings"-skjoldene frem.
 
GÅ TIL SHOP
 

LEGO Skjold til Marvel-serien

 
Endda Marvel-serien anvender skjolde. Captain America skal vi ikke glemme, med sit effektive røde skjold med stjerne på. Den fåes lige nu på webshoppen. Kig sidst på siden med våben, da alle skjolde ligger bagerst i kategorien.
GÅ TIL SHOP
LEGO Marvel-serie-skjold
 
LEGO Knights Kingdom skjold

LEGO skjolde for Knights Kingdom

 
 
LEGO-koncernen har lavet mange varianter af skjolde. Indtil nu har vi kun vist et lille udsnit. Her er et af pap! Jo, den er god nok, de har også lavet skjolde af pap, der blev anvendt til Knights Kingdoms serien med store figurer.
GÅ TIL SHOP
 

Vidste du?

 
Vidste du, at dette runde skjold i mørkgrå farve kom i 1984 til et af LEGOs på daværende tidspunkt mest succesrige serier? Det blev anvendt primært til ridder-skjold til både sorte-ridderne, løveridderne og skovfolket.
 
 
Element-typen blev dog også lavet i transparent rød farve til den velkendte blå klassiske space-serie. Klodsen er ikke siden 1990 til sæt nr. 1680, og derved ikke genbrugt, som så mange andre klodser.
 
 
Det er dog ikke sandt, når vi siger, at den kom i 1984. I 1979 så den dagens lys for første gang i transparent klar farve til den grå klassiske space-serie. Denne klare version er yderst sjælden, da den kun blev lavet til et enkelt space-sæt i 1979, nemlig sæt nr. 452.
 
LEGO Klassisk ridder-skjold
LEGO space-radar
 
LEGO sæt nr. 452
 
De viste billeder af LEGO-skjolde kan være udsolgt på webshoppen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på info@brugteklodser.dk.
 
Er du startet igen på job efter ferie? Så er det vist tid til LEGO igen :-)
 
På gensyn på webshoppen.
 
 
Venlig hilsen
GÅ TIL WEBSHOP