Brugteklodser.dk nyhedsbrev Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
 

VIND ÅRETS JULEKALENDER

 
Igen i år kan du vinde en kalendergave med 24 skuffer fyldt med LEGO-klodser.
 
Fra idag og frem til mandag den 27. november kan du vinde den store julekalender med gode udvalgte brugte og velholdte LEGO-klodser, som kan bruges både af barnet og den voksne LEGO-bygger.
 
Kalendergaven indeholder over 1.100 brugbare LEGO-klodser, herunder figurer, figurtilbehør, grundklodser og special-klodser, til en samlet værdi af 1.378 dkk.
GÅ TIL SHOP
LEGO KALENDER GAVE
 
LEGO julemand

DELTAG I KONKURRENCEN

 
Alt du skal gøre for at vinde årets store kalendergave er at bestille for mindst 20 dkk på webshoppen. For hver 20 dkk, opnår du et enkelt lod.
 
Jo flere lodder, jo større sandsynlighed har du for at vinde. Køber du f.eks. for 100 kr. opnår du automatisk 5 lodder.
 
GÅ TIL SHOP
 

TRÆKKER LOD DEN 28. NOVEMBER

 
Vi trækker lod tirsdag formiddag den 28. november og offentliggører vinderen på vores Facebook side, og giver naturligvis vinderen besked direkte på mail.
 
Kalendergaven sendes tirsdag eftermiddag den 28. november med GLS til adressen som fremgår af den vindende ordreID.
GÅ TIL SHOP
LEGO hus med sne
 
Gratis gave ved køb for 300 kr.

GRATIS GAVE VED 300 KR.

 
Lige nu, og frem til mandag kl. 23.59 får du et lille gratis LEGO Star Wars-sæt med i købet, når du køber for 300 kr. Sættet vedlægges automatisk i forsendelsen ved køb for mindst 300 kr.
 
GÅ TIL SHOP
 

GRATIS FRAGT

 
Køb for 500 kr. og få fragten kvit og frit. Vi sender pakken med GLS, så er du sikret en hurtig og stabil levering.
GÅ TIL SHOP
LEGO julepost
 
LEGO tog kobling

KØB JULEGAVER

 
Det er altid et hit at få gaver fra Brugteklodser.dk. Både barnet og den voksne LEGO-bygger vil elske det. Ikke mindst får man mere for pengene, og samtidig er du ikke afhængig af indholdet i et nyt LEGO-sæt. Du kan frit vælge de klodser du synes skal gives i gave.
GÅ TIL SHOP
 

VIDSTE DU?

 
Vidste du, at det første store LEGO julesæt kom i 2009 (her menes ikke de små LEGO-snemænd eller julemænd lavet af grundklodser, men de rigtige LEGO-julesæt)? Sættet hedder "Winter Toy Shop". Det blev så stort et hit, at LEGO har lavet en hel del større julesæt siden da.
 
 
I år har LEGO lanceret tre spændende julesæt som indeholder enten en bygning med sne på toppen eller juletog: En vinterlandsby (nr. 10259), et juletog (10254) og en sjov jule-legetøjsbutik (10249).
 
Vi kan dog ikke tilbyde dig disse sæt, men har du lyst til at bygge din egen vinter-jule-model har vi masser af klodser på lager til dig.
 
 
LEGO sæt 10199
LEGO sæt 10259
 
LEGO sæt nr. 10020
 
Julekalenderens indholdsværdi er 1.378,00 dkk, og omfatter gængse system-klodser og figurer, ingen LEGO Technic-klodser. Konkurrencen er købsbetinget (mindst 20 kr.) og kører fra tirsdag den 21. november til mandag den 27. november kl. 23.59. For hver 20,00 dkk udløses automatisk et lod. Der udloddes ialt én kalendergave til én vinder.
 
Det første viste billede viser kalendergaven som udloddes. Der anvendes simpel tilfældig stikprøveudtagning ved udvælgelsen. De øvrige viste LEGO-billeder er ikke en del af kalendergaven som udloddes. De nævnte LEGO-sæt kan ikke købes på webshoppen, her henvises til LEGO.com. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på info@brugteklodser.dk
 
Vinteren står for døren, bladene er faldet af træerne. Det er for alvor tid til at tænde for varmen i huset og lejligheden, og frem med LEGO-klodserne. Det er blevet tid til ren LEGO-julehygge :-)
 
På gensyn på webshoppen.
 
 
Venlig hilsen
GÅ TIL WEBSHOP